Nieuwe workshops ‘Zelf koken voor je baby’ gepland op 6 oktober en 17 november

De overgang van (moeder)melk naar vaste voeding is een belangrijke fase in het leven van je kind. Om ideeën en tips hiervoor op te doen organiseert kindercentrum het groenehuis een leuke workshop ‘Zelf koken voor je baby’. Deze workshop wordt gegeven in samenwerking met Pantein & het Centrum voor Jeugd en Gezin.

De workshop is voor iedereen die zijn kleintje vanaf de eerste hap lekker wil laten (mee)eten. Het eerste gedeelte is informatief, hierin leer je alles over gezonde (bij)voeding voor je baby. Dit gedeelte wordt verzorgd door Marion Jansen-Manders, kinderdiëtiste van Pantein. Daarna gaan we lekker aan de slag met gezonde recepten. Aan het eind van de workshop hebben we zelf diverse soorten gezond broodbeleg en gevarieerde babyhapjes gemaakt. Deze krijgt je in een koeltasje mee naar huis, samen met het receptenboek. Na de workshop kun je thuis dus direct aan de slag!

Data: dinsdag 6 oktober en dinsdag 17 november 2015  UPDATE: MAX AANTAL DEELNEMERS VOOR NOVEMBER ZIJN AANGEMELD. NIEUWE WORKSHOP: januari 2016

Tijd: 20:00 tot ongeveer 22:00 uur

Locatie: Kindercentrum het groenehuis, Annaboulevard 4, 5406 PZ Uden
0413-225200

Kosten: € 17,50 per persoon, inclusief koeltas, diepvriesbakjes met zelfgemaakte hapjes en receptenboek. Ouders die gebruik maken van kinderopvang bij kindercentrum het groenehuis ontvangen € 5,= korting.

Deelname: minimaal 4 tot maximaal 14 personen. Ook als je kind geen gebruik maakt van kinderopvang bij kindercentrum het groenehuis ben je van harte welkom!

Aanmelden: Je kunt je tot 1 oktober a.s. inschrijven voor de workshop 1e workshop en tot 14 oktober november a.s. voor de 2e workshop. Hiervoor kun je gebruik maken van onderstaand formulier.

Betaling: Door het bedrag over te maken op de bankrekening van kindercentrum het groenehuis NL44 ABNA 0472269003, onder vermelding van je naam en de gekozen datum.

Bevestiging: Na aanmelding en betaling ontvang je van ons een bevestigingsmail met meer informatie.