Vacature pedagogisch medewerker

Vanwege de opening van een nieuwe groep, zijn we op zoek naar een nieuw teamlid. Er is per direct een vacature voor een pedagogische medewerker met een relevante H.B.O. opleiding én tenminste 3 jaar werkervaring in de kinderopvang. Je dient van maandag tot en met vrijdag flexibel inzetbaar te zijn. Als je niet of nauwelijks aan deze criteria voldoet, is solliciteren niet zinvol!

Voor de functieomschrijving van pedagogisch medewerker verwijzen we naar de cao kinderopvang. Je sollicitatiebrief met curriculum vitae kun je, uiterlijk 21 januari a.s., mailen naar info@kchetgroenehuis.nl. Ook vragen we je nadrukkelijk om in de sollicitatiebrief de ‘waarom vraag’ te beantwoorden. Waarom ben jij pedagogisch medewerker (geworden)? Waarom ben jij geschikt als p.m.-er? Waarom ‘pas’ jij bij kindercentrum het groenehuis? Waarom ben jij de nieuwe professional die past in ons team?

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend conform de cao kinderopvang. Voor informatie over de vacature kun je, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur, contact opnemen met oprichter/eigenaar Laurien Voss-Hanegraaf op telefoonnummer 0413-225200.