Vacature pedagogisch medewerker (vaste uren) – GESLOTEN

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar nieuw teamlid voor een babygroep & een verticale groep. Het is de bedoeling dat er zo spoedig mogelijk twee collega’s worden aangesteld. In verband met de wijziging van de BKR met ingang van 1 januari 2019 zijn we per die datum dringend op zoek naar een collega voor een babygroep.

Kindercentrum het groenehuis biedt kwalitatief hoogwaardige kinderopvang en gaat verder dan opvang alleen. We werken volgens o.a. de Reggio Emilia pedagogiek die uitgaat van het competente kind. Natuur, buitenspelen, bewegen en creativiteit zijn belangrijke pijlers. Bij kindercentrum het groenehuis werken we vanuit een duidelijke pedagogische visie en zijn betrokken medewerkers werkzaam in een informele werksfeer. Voor meer informatie verwijzen wij naar deze website.

De functie

Je bent in staat om samen met collega’s een veilige omgeving te creëren waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je bent bekend met de Reggio Emilia pedagogiek of bereid om je daarin te verdiepen. Je werkt volgens onze pedagogische visie en onderhoudt en stimuleert het contact met ouders. Je werkt ervaringsgericht; je houdt observaties bij; je voert oudergesprekken; je neemt actief deel aan werkoverleg en je leest over de ontwikkelingen in de kinderopvang. Je draagt samen met collega’s ook zorg voor de omgeving, doet licht huishoudelijke taken en je vindt het leuk om bijvoorbeeld samen met de kinderen maaltijden te verzorgen.

Het profiel

Je bent in het bezit van een relevant diploma op M.B.O. of H.B.O. niveau. Gezien onze teamsamenstelling hebben we een voorkeur voor een H.B.O.-er., maar ook als je een M.B.O. opleiding hebt genoten, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Een aantal jaren werkervaring bij een gerenommeerde kinderopvangorganisatie is absoluut een pre. We zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers die (gemiddeld) tenminste 3 dagen per week werkzaam zijn. Het is fijn als je van maandag tot en met vrijdag flexibel inzetbaar bent. Overigens behoort fulltime werken ook tot de mogelijkheden.

Je kiest bewust voor het werken volgens onze pedagogische uitgangspunten. Je bent iemand die zich bewust wil blijven ontwikkelen en hierin wil investeren. Je hebt affiniteit met de natuur of tuinieren, thema’s die passen bij ‘gezonde kinderopvang’ of bijvoorbeeld Voor- en Vroegschoolse Educatie. Je hebt oog voor competenties van kinderen en kunt daarbij aansluiten. Je woont in Uden of directe omgeving en dus niet verder dan 30 km. van kindercentrum het groenehuis. Voor de functieomschrijving van pedagogisch medewerker verwijzen we naar de cao kinderopvang.

We bieden

  • Een afwisselende en uitdagende functie in een bijzonder(e) (gezonde) organisatie.
  • Mogelijkheid tot het ontwikkelen van een persoonlijke specialisatie.
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang.

Procedure

Wanneer je wilt solliciteren, ontvangen we graag een brief waarin je motiveert waarom jij bij kindercentrum het groenehuis wil werken. We vragen je nadrukkelijk om de ‘waarom vragen’te beantwoorden. Waarom ben jij pedagogisch medewerker (geworden)? Waarom ben jij geschikt als p.m.-er? Waarom ‘pas’ jij bij kindercentrum het groenehuis? Waarom ben jij de nieuwe professional die past in ons team? Verder ontvangen we graag een Curriculum Vitae bij voorkeur met foto. Je motivatie en CV kun je sturen t.a.v. Laurien Voss-Hanegraaf. Voor meer informatie kun je bellen met 0413-225200. Laurien is, met uitzondering van de woensdag, dagelijks te bereiken.

Op basis van je brief kun je uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek. Indien het kennismakingsgesprek door ons als positief wordt ervaren, volgt een uitnodiging voor een meedraai dag. Na deze dag zal een besluit worden genomen tot uitnodiging voor een tweede gesprek of afwijzing.

Deze vacature staat ook op Indeed.

https://www.indeed.nl/vacature/pedagogisch-medewerker-kinderopvang-vaste-uren-269ed229a3f9781d