Vacature pedagogisch medewerker: ook voor M.B.O.-er en per direct! – GESLOTEN

We zijn al weer op zoek naar een nieuw teamlid! Met onmiddellijke ingang is er een vacature voor een pedagogische medewerker met een relevante opleiding. Ook als je een M.B.O. opleiding hebt genoten, nodigen we je uit om te solliciteren! Verder vragen we tenminste 3 jaar werkervaring bij een gerenommeerde kinderopvangorganisatie. Met het oog op onze teamsamenstelling is senioriteit een pre. Je dient van maandag tot en met vrijdag flexibel inzetbaar te zijn. Vanwege de opening van een nieuwe groep zijn we op zoek naar een pedagogisch medewerker die (uiteindelijk) gemiddeld 4 dagen per week werkzaam is.

Voor de functieomschrijving van pedagogisch medewerker verwijzen we naar de cao kinderopvang. Je sollicitatiebrief met curriculum vitae (bij voorkeur met foto) kun je mailen naar info@kchetgroenehuis.nlOok vragen we je nadrukkelijk om in de sollicitatiebrief de ‘waarom vragen’ te beantwoorden. Waarom ben jij pedagogisch medewerker (geworden)? Waarom ben jij geschikt als p.m.-er? Waarom ‘pas’ jij bij kindercentrum het groenehuis? Waarom ben jij de nieuwe professional die past in ons team?

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend conform de cao kinderopvang. Voor informatie over de vacature kun je, op maandag, dinsdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur, contact opnemen met oprichter/eigenaar Laurien Voss-Hanegraaf op telefoonnummer 0413-225200.