Vacature pedagogisch medewerker verticale groep (vaste uren)

Ben jij op zoek naar een een werkplek waar het dag in dag uit om kinderen draait, waar je inbreng en ideeën worden gewaardeerd én tegelijk ook jij je kunt ontwikkelen? Kindercentrum het groenehuis in Uden biedt jou die kans. Word jij hét vertrouwde gezicht voor kinderen en een fijne collega van een van onze verticale groepen (1 tot 4 jaar)? We maken graag kennis met jou!

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker creëer je samen met je collega’s een veilige omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je bent bekend met de Reggio Emilia pedagogiek of bereid om je daarin te verdiepen. Je werkt volgens onze pedagogische visie en onderhoudt en stimuleert het contact met ouders. Je werkt ervaringsgericht; je houdt observaties bij; je voert oudergesprekken; je neemt actief deel aan werkoverleg en je leest over de ontwikkelingen in de kinderopvang. Je draagt samen met collega’s ook zorg voor een fijne omgeving, doet licht huishoudelijke taken en je vindt het leuk om bijvoorbeeld samen met de kinderen maaltijden te verzorgen.

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van een relevant diploma op tenminste M.B.O. niveau. Een aantal jaren ervaring in de kinderopvang is absoluut een pre. We zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker die (gemiddeld) tenminste 3 dagen per week werkzaam is. Fulltime werkzaam zijn, behoort ook tot de mogelijkheden. Het is fijn als je van maandag tot en met vrijdag flexibel inzetbaar bent.

Je kiest bewust voor het werken volgens onze pedagogische uitgangspunten. Je bent iemand die zich bewust wil blijven ontwikkelen en hierin wil investeren. Je hebt affiniteit met de natuur en/of tuinieren, thema’s die passen bij ‘gezonde kinderopvang’ of bijvoorbeeld Voor- en Vroegschoolse Educatie. Je hebt oog voor competenties van kinderen en kunt daarbij aansluiten. Je woont in Uden of directe omgeving en dus niet verder dan 30 km. van kindercentrum het groenehuis. Voor de functieomschrijving van pedagogisch medewerker verwijzen we naar de CAO kinderopvang.

Wat bieden wij?

  • Een fijn team in een bijzonder(e) (gezonde) organisatie. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei.
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO kinderopvang. Naast 8% vakantiegeld ontvang je ook een eindejaarsuitkering van 3%. Je pensioen is geregeld via het Pensioenfond Zorg en Welzijn. Bovendien hebben we ‘extra arbeidsvoorwaarden’ zoals een vergoeding voor sporten en bewegen.
  • Voor een goede werk privé balans: daarvoor krijg je (op fulltime basis) zo’n 26 vakantiedagen.

Vragen of direct solliciteren?

Ben je nieuwsgierig geworden, maar heb je toch nog een vraag over de vacature? Neem dan gerust contact op met Laurien Voss-Hanegraaf, oprichter/eigenaar via 0413-225200. Laurien is, met uitzondering van de woensdag, dagelijks te bereiken. Ook assistent leidinggevende & pedagogisch coach Liza Gerrits-van Extel kan je vragen beantwoorden.

Solliciteren op deze vacature kan natuurlijk ook! Mail ons je CV samen met je motivatie. We vragen je om de ‘waarom vragen’ te beantwoorden. Waarom ben jij pedagogisch medewerker (geworden)? Waarom ‘pas’ jij bij kindercentrum het groenehuis? Waarom ben jij de nieuwe professional die past in ons team? Je motivatie en CV (bij voorkeur met foto) kun je sturen naar info@kchetgroenehuis.nl.

Jouw sollicitatieproces start met een kennismakingsgesprek. Zijn wij en vooral jij enthousiast? Dan volgt een uitnodiging voor een ‘meedraai ochtend’. Na deze ochtend zal er, in samenspraak met de twee collega’s van de stamgroep, een besluit worden genomen of we jou graag verwelkomen in ons team!

Wie zijn wij?

Kindercentrum het groenehuis biedt kwalitatief hoogwaardige kinderopvang en gaat verder dan opvang alleen. We werken volgens o.a. de Reggio Emilia pedagogiek die uitgaat van het competente kind. Natuur, buitenspelen, bewegen en creativiteit zijn belangrijke pijlers. Bij kindercentrum het groenehuis werken we vanuit een duidelijke pedagogische visie en zijn betrokken medewerkers werkzaam in een informele werksfeer. Voor meer informatie verwijzen we naar deze website.