Programma open huis 26 oktober 2013

Tijdens de open dag van ziekenhuis Bernhoven laten wij u graag ons nieuwe kindercentrum zien! Zaterdag 26 oktober a.s. vanaf 10.00 uur kunt u ontdekken hoe kinderen natuurlijk opgroeien in kindercentrum het groenehuis. Beneden kunt u binnen zelf een kijkje nemen en de ontdektuin bezoeken. Trotse medewerkers geven u met plezier een rondleiding zodat u ook de 1e verdieping en de kweekkas kunt bezichtigen. We vertellen u meer over onze pedagogische aanpak en onze werkwijze als het gaat om veiligheid & gezondheid.

Poppendokter

Speciaal voor kinderen is de poppendokter aanwezig. Kom met je ‘zieke’ pop, beer of knuffel naar kindercentrum het groenehuis! De poppendokter komt samen met haar zuster. Tot 13.00 uur gaan ze wegen, meten, plakken pleisters, leggen verbandjes aan en luisteren naar buikjes. De zuster kan ook een scheurtje, gaatje of iets dergelijks van je kapotte knuffel maken met naald en draad.

Kookworkshops, bewegen & dansen

Vanaf 12.00 uur zijn er kookworkshops voor kinderen. Om 12.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur gaan kinderen zelf pizzapuntjes en/of wraps maken met verse kruiden uit de kweekkas. Voor deze kookworkshops kunnen kinderen zich inschrijven. Dit kan via de contactpagina van deze website, telefonisch op 0413-225200 maar ook op de dag zelf.

Onder leiding van dansdocente Heidy Locklear gaan we vanaf 13.00 uur bewegen op muziek. In de bewegingsruimte op de 1e verdieping kunnen kinderen heerlijk dansen en ook ouders mogen meedoen. Inschrijven hiervoor is niet nodig.

We verwelkomen u graag op zaterdag 26 oktober a.s.!