U bent van harte welkom om kindercentrum het groenehuis zelf te ontdekken. We leiden u graag rond en vertellen u over de dagelijkse gang van zaken en over onze pedagogische visie. Vanzelfsprekend kunt u een kijkje nemen in een (baby)groep, kennismaken met de pedagogisch medewerkers en de sfeer proeven. Echter, we plannen alleen een rondleiding als we verwachten dat er mogelijkheden voor kinderopvang voor u zijn.

Rondleiding aanvragen

  • Bent u nieuwsgierig naar de kinderopvang van kindercentrum het groenehuis? Vraag hier een rondleiding aan, we nemen telefonisch contact met u op om een afspraak te maken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Indien uw kind geplaatst is, maken we een afspraak voor een intakegesprek met o.a. de mentor van uw kind. Dit is één van de pedagogisch medewerkers die gaat volgen hoe het met uw kind gaat. Tijdens een intakegesprek vragen wij u om over (de bijzonderheden van) uw kind te vertellen. Ook spreken we tenminste drie wenmomenten af waarbij uw kind steeds wat langer blijft. In die periode leren wij uw kind (steeds beter) kennen waardoor u met een gerust hart de zorg aan ons toevertrouwt.