Alle ouders van kindercentrum het groenehuis hebben toegang tot de ouderinlog die tevens als app gratis ter beschikking wordt gesteld. Met de groenehuis app kunt u overal en altijd de updates van uw kind(eren) volgen. Met het logboek wordt u op de hoogte gehouden van wat uw kind eet en drinkt, zijn/haar slaaptijden maar ook de activiteiten (met Puk). We plaatsen bovendien foto’s en u kunt ook via de groenehuis app reageren op het logboek van de pedagogische medewerkers. U kunt waar en wanneer u wilt een aanvraag doen voor b.v. een extra/flex dag (in het bijzonder voor kinderen met flexibele opvang) of een ruildag (voor kinderen met vaste kinderopvang). Ook is het melden van (een) vakantiewe(e)k(en) voor kinderen met 40, 44 of 48 weken vaste kinderopvang gemakkelijk met de groenehuis app. Is er nieuws? Met de groenehuis app ontvangt u direct een pushbericht. U ontvangt dus via de groenehuis app ook de gebeurtenissen van de dag realtime via pushberichten.

Download: Informatieboekje

Installatie groenehuis app

De groenehuis app kunt u in de volgende 3 stappen installeren op ieder Apple en Android Apparaat.

Let op: U heeft internetverbinding nodig om de groenehuis app in gebruik te kunnen nemen.

Stap 1: Haal de groenehuis app op van de store.

Heeft u een Apple apparaat, ga dan naar de iTunes store en zoek de groenehuis app op. Heeft u een apparaat dat Android ondersteunt, ga dan naar Google Play store.

De naam van de app is het groenehuis

Volg de stappen in de store om de groenehuis app te installeren op uw apparaat.

Stap 2: Open de groenehuis app en vul het registratienummer in.

Open de groenehuis app en vul als eerste uw persoonlijke registratienummer in. Kies vervolgens ‘Gereed’.

Het registratienummer is 2521-[relatienummer]

Let op: Neem na het min-teken het relatienummer exact over. Dit nummer staat op iedere factuur van kindercentrum het groenehuis.

Stap 3: Vul uw emailadres in.

Vul uw emailadres in en kies vervolgens ‘Gereed’.

[emailadres]

Krijg u een melding dan geeft deze aan wat er niet goed is gegaan. U kunt de groenehuis app sluiten en het opnieuw proberen. Blijft de melding terugkomen, neem dan a.u.b. contact met ons op via 0413-225200. Krijgt u geen melding dan is de registratie gelukt en haalt de groenehuis app uw gegevens bij ons op en komt u in het startscherm. U kunt de groenehuis app op meerdere apparaten gebruiken door dezelfde stappen (met hetzelfde emailadres) uit te voeren.