Noodopvang vanaf 16-12-2020

Sinds woensdag 16 december jl. is de kinderopvang in Nederland weer gesloten. Tijdens de tweede lockdown is er noodopvang voor kinderen van ouders met cruciale beroepen.

Hieronder de A4 posters met de belangrijkste voorzorgsmaatregelen in de kinderopvang van de Rijksoverheid.

Kinderopvang Rijksoverheid 

201126_Mondkapje_Poster_roze-tekst

Informatie over welke beroepen cruciaal zijn, is te vinden via onderstaande link naar de website van de Rijksoverheid.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/ouders-scholieren-en-studenten-kinderopvang-en-onderwijs/cruciale-beroepen

Volledigheidshalve in dit bericht ook de meest recente beslisboom en tevens het aangepaste (RIVM) protocol kinderopvang. Aan de hand van de beslisboom kan bepaald worden of een (verkouden) kind naar de noodopvang mag.

Beslisboom kind 0 jaar t_m groep 8 – BOinK, AJN, RIVM_021220.pdf

Decision tree child age 0-group 8 primary – BOinK_AJN_ 021220.pdf

Protocol Kinderopvang versie 16 december NOODOPVANG

Udense handen ineen

Ook tijdens de tweede lockdown werken we samen met SAAM* scholen, Kiem onderwijs en opvang en Kanteel. Hieronder de informatiebrieven van ‘Udense handen ineen’. Kindercentrum het groenehuis is, net als gedurende de eerste lockdown, één van de noodlocaties in Uden.

Brief UHI ouders kerstvakantie en noodopvang 16-12-20

Brief UHI ouders tweede lockdown 18-12-20

Zoals in de laatste brief te lezen is, kunt u contact opnemen met onze pedagogische coach Liza Gerrits-van Extel via liza@kcgroenehuis.nl voor o.a. opvoedkundige vragen.

In tegenstelling tot (het einde van) de eerste lockdown vindt de aanmelding voor noodopvang voor het groenehuis (alleen 0 tot 4 jaar) niet centraal (d.w.z. via Udense handen ineen) plaats. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Uden. Voor o.a. de aanmelding voor de 3 andere noodlocaties verwijzen we naar  https://www.uden.nl/udensehandenineen/

Brief UHI ouders planning vanaf week 3 2021

Poster overheid verlenging 2e lockdown

Brief UHI ouders planning week 4 en 5 2021