Noodopvang i.v.m. Corona crisis

Vanaf maandag 23 maart jl. wordt er in de gemeente Uden op 4 centrale locaties noodopvang geboden. Kindercentrum het groenehuis is 1 van de 4 noodopvanglocaties in de gemeente Uden. Ouders die wonen in Uden en werken in een vitale beroepsgroep verwijzen we naar de website van de gemeente Uden. Heb je vragen? Het tijdelijke telefoonnummer van ‘Udense handen ineen, voor onderwijs en opvang’ is 0413-243311.

Ook tijdens de meivakantie bieden we noodopvang. Om ouders met allebei een vitaal beroep de mogelijkheid te bieden om op Tweede Paasdag en Koningsdag in de zorg te werken, is het mogelijk om ook die dagen aan te vragen (info@kchetgroenehuis.nl).

Werkt u in ziekenhuis Bernhoven, maar woont u niet in Uden neem dan contact op met de HR afdeling van Bernhoven (oppas@bernhoven.nl). Als u een samenwerker van Hutten Catering bent, kunt u ook contact met ons opnemen (info@kchetgroenehuis.nl). In tijd van nood willen we ieder kind een veilige plek bieden zodat met mensen met een cruciaal beroep aan het werk kunnen blijven.

Hieronder een link naar de actuele informatie van de Rijksoverheid. Voor ouders die werken in een cruciale beroepsgroep is de noodopvang gratis. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-kinderopvang/cruciale-beroepen

Download: Informatie crisisopvang ouders (Uden)

Download: Informatie crisisopvang ouders 1-5 (Uden)

Op 11 mei aanstaande mogen wij onze deuren weer openen voor alle kinderen! Ouders hebben op 22 april jl. een mail ontvangen met informatie over hoe we dit zo zorgvuldig mogelijk voorbereiden. Maatregelen met betrekking tot de 1,5 meter zijn inmiddels getroffen. Verder vinden we het belangrijk dat kinderen op een zo rustig mogelijke manier weer fijn kunnen spelen op groep. Het team van vertrouwde pedagogische medewerkers ziet uit naar 11 mei.

Download: Aftelkalender

Download: Schema voor ouders babygroepen 1-5

Download: Beslisboom neusverkouden kind 0-6 jaar toelaten op kinderopvang_school_AJN_BOinK.pdf

Download: Beslisboom neusverkouden kind 0 t_m 6 jaar toelaten op kinderopvang_school_AJN_BOinK_RIVM.pdf (1)

Download: Beslisboom neusverkouden kind 0 t_m 6 jaar toelaten op school – BOinK_AJN_030920.pdf versie 3-9-2020

Download: Beslisboom verkouden kind 0 jaar t_m groep 8 – BOinK_AJN_RIVM_ 220920.pdf versie 22-9-2020

Download: Update informatie opvang ouders (Uden) 23-9-2020

Download: 30-09-2020_Persbericht – Kinderopvang neemt het heft in eigen handen_def

Download: Beslisboom kind 0 jaar t_m groep 8 – BOinK, AJN, RIVM.pdf

Download: Poster Voorzorgsmaatregelen Kinderopvang Rijksoverheid

Download: Beslisboom kind 0 jaar t_m groep 8 – BOinK, AJN, RIVM.pdf (30-11-2020)