Cursus ‘Shantala babymassage’ op donderdagochtend – schrijf je in!

Shantala babymassage is een heel bijzondere manier van contact maken met je baby. Het stimuleren van de huid door bewuste aanraking en massage heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van de baby. Het geeft de baby een gevoel van geborgenheid, vertrouwen en ontspanning. Baby’s die veel gemasseerd worden slapen, eten en groeien beter. De baby krijgt een betere spijsvertering en heeft daardoor minder last van darmkrampjes. Niet alleen voor een baby, maar ook voor de ouders heeft massage een ontspannende werking.

De cursus is bestemd voor ouders/verzorgers met een baby vanaf 6 weken en bestaat uit 5 bijeenkomsten van twee uur. De massagetechniek is door iedereen eenvoudig te leren. Naast het aanleren van de massage, wordt er aandacht besteed aan onderwerpen zoals: dragen en tillen van de baby, darmkrampjes, lichaamstaal en motorische ontwikkeling.

Wegens grote belangstelling hebben we een tweede groep in de middag gepland. In deze groep zijn nog plaatsen beschikbaar.

Data: donderdagen 9, 16, 23 3n 30 april en 7 mei  2015

Tijd: 9.30-11.30 uur

Locatie: Kindercentrum het groenehuis, Annaboulevard 4, 5406 PZ Uden
T: 0413-225200

Kosten: € 95,00, inclusief cursusboekje. Eventueel vergoeding mogelijk via zorgverzekeraar.

Deelname: minimaal 3 tot maximaal 7 personen. Ook als je kind geen gebruik maakt van kinderopvang bij kindercentrum het groenehuis ben je van harte welkom!

Aanmelden: Je kunt je nog inschrijven voor deze cursus.

Meer informatie over de cursus vind je op de website www.ervoorerna.nl. Om je in te schrijven kun je contact opnemen met docente Erna Veenstra via telefoon 024-6451855 of mail info@ervoorerna.nl