Kookworkshop ‘Zelf koken voor je baby’ 22-10 en 26-11

De overgang van (moeder)melk naar vaste voeding is een belangrijke fase in het leven van je kind. Om ideeën en tips hiervoor op te doen organiseert kindercentrum het groenehuis een leuke workshop ‘Zelf koken voor je baby’. Deze workshop wordt gegeven in samenwerking met diëtiste Marion Jansen-Manders en GUUS beweegt je; een initiatief van de gemeente Uden.

De workshop is voor iedereen die zijn kleintje vanaf de eerste hap lekker wil laten (mee)eten. Het eerste gedeelte is informatief, hierin leer je alles over gezonde (bij)voeding voor je baby. Dit gedeelte wordt verzorgd door diëtiste Marion Jansen-Manders. Daarna gaan we lekker aan de slag met gezonde recepten. Aan het eind van de workshop hebben we zelf diverse soorten gezond broodbeleg en gevarieerde babyhapjes gemaakt. Deze krijg je in een koeltasje mee naar huis, samen met het receptenboek. Na de workshop kun je thuis dus direct aan de slag!

Data: dinsdag 22 oktober en 26 november 2019

Tijd: 20:00 tot ongeveer 22:00 uur

Locatie: Kindercentrum het groenehuis, Annaboulevard 4, 5406 PZ Uden
0413-225200

Kosten: € 17,50 per persoon, inclusief koeltas, diepvriesbakjes met zelfgemaakte hapjes en receptenboek. Ouders die gebruik maken van kinderopvang bij kindercentrum het groenehuis ontvangen € 5,= korting.

Deelname: minimaal 4 tot maximaal 14 personen. Ook als je kind geen gebruik maakt van kinderopvang bij kindercentrum het groenehuis ben je van harte welkom!

Aanmelden: Je kunt je voor de 1e workshop aanmelden tot en met 14 oktober a.s. Voor de 2e workshop is 18 november de uiterste aanmelddatum. Voor een aanmelding kun je gebruik maken van onderstaand formulier.

Betaling: Door het bedrag over te maken op de bankrekening van kindercentrum het groenehuis NL44 ABNA 0472269003, onder vermelding van je naam en de gekozen datum.

Bevestiging: Na aanmelding en betaling ontvang je van ons een bevestigingsmail met meer informatie.