Nieuw gepland workshop EHBO aan baby’s en kinderen woensdag 8-6 of donderdag 9-6

Voor alle papa’s en mama’s organiseert de oudercommissie van kindercentrum het groenehuis een workshop ‘hoe te handelen bij de 7 meest voorkomende ongevallen bij baby’s en kinderen.’ De workshop wordt verzorgd door een instructrice van het Rode Kruis, afdeling Uden e.o. Na goed gevolg ontvang je een certificaat met Bewijs van Deelname van het Rode Kruis.

Leerdoelen workshop: Je leert een kind in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten alarmeren en EHBO te verlenen bij: Bewusteloosheid – Verslikking – Huidwond – Verstuiking – Brandwonden – Hersenschudding – Vergiftiging

Data: woensdag 8 juni en donderdag 9 juni 2016 UPDATE 26-5-2016 BEIDE WORKSHOPS ZIJN VOL! WELLICHT WORDT ER IN NAJAAR EEN NIEUWE WORKSHOP GEORGANISEERD

Tijd: 19:00 tot 22:00 uur

Locatie: kindercentrum het groenehuis, Annaboulevard 4, 5406 PZ Uden (0413-225200)

Kosten: € 37,- per persoon, inclusief een bewijs van deelname, een cursusboek twv €15,95 en verbandmaterialen.

Zorgverzekering: Deze cursus wordt door veel zorgverzekeraars in het aanvullend pakket volledig vergoed. Kijk op http://shop.rodekruis.nl/vergoeding-zorgverzekering.

Deelname: minimaal 10 tot maximaal 12 personen. Ook als je kind geen gebruik maakt van kinderopvang bij kindercentrum het groenehuis ben je van harte welkom! Door de beperkte aantal deelnemersplaatsen, hebben ouders van kindercentrum het groenehuis wel voorrang.

Aanmelden: Je kunt je tot en met 3 juni a.s. inschrijven voor deze workshop. Hiervoor kun je gebruik maken van onderstaand formulier.

Betaling: Na afloop van de workshop ontvang je een factuur voor het bedrag van €35,- van het Rode Kruis.

Bevestiging: Na aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail met meer informatie.

Iedere deelnemer dient zich apart in te schrijven onder eigen naam en eigen e-mailadres. Na afloop ontvang je namelijk per e-mail een Bewijs van Deelname op naam.