Workshop EHBO aan baby’s en kinderen woensdag 11-5 of donderdag 26-5

Voor alle papa’s en mama’s organiseert de oudercommissie van kindercentrum het groenehuis een workshop ‘hoe te handelen bij de 7 meest voorkomende ongevallen bij baby’s en kinderen.’ De workshop wordt verzorgd door een instructrice van het Rode Kruis, afdeling Uden e.o. Na goed gevolg ontvang je een certificaat met Bewijs van Deelname van het Rode Kruis.

Leerdoelen workshop: Je leert een kind in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten alarmeren en EHBO te verlenen bij: Bewusteloosheid – Verslikking – Huidwond – Verstuiking – Brandwonden – Hersenschudding – Vergiftiging

Data: woensdag 11 mei 2016 en donderdag 26 mei 2016 UPDATE 8-4-2016 BEIDE WORKSHOPS ZIJN VOL! IN NAJAAR WORDT NIEUWE WORKSHOP GEPLAND.

Tijd: 19:00 tot 22:00 uur

Locatie: kindercentrum het groenehuis, Annaboulevard 4, 5406 PZ Uden (0413-225200)

Kosten: € 37,- per persoon, inclusief een bewijs van deelname, een cursusboek twv €15,95 en verbandmaterialen.

Zorgverzekering: Deze cursus wordt door veel zorgverzekeraars in het aanvullend pakket volledig vergoed. Kijk op http://shop.rodekruis.nl/vergoeding-zorgverzekering.

Deelname: minimaal 10 tot maximaal 12 personen. Ook als je kind geen gebruik maakt van kinderopvang bij kindercentrum het groenehuis ben je van harte welkom! Door de beperkte aantal deelnemersplaatsen, hebben ouders van kindercentrum het groenehuis wel voorrang.

Aanmelden: Je kunt je tot 5 mei a.s. inschrijven voor deze workshop. Hiervoor kun je gebruik maken van onderstaand formulier.

Betaling: Wij vragen je €2,- mee te nemen naar de workshop als vergoeding voor de koffie/thee. Na afloop van de workshop ontvang je een factuur voor het bedrag van €35,- van het Rode Kruis.

Bevestiging: Na aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail met meer informatie.

Iedere deelnemer dient zich apart in te schrijven onder eigen naam en eigen e-mailadres. Na afloop ontvang je namelijk per e-mail een Bewijs van Deelname op naam.