We stellen het team van pedagogisch medewerkers van de vlindertuin graag aan u voor. Vanzelfsprekend voldoen onze pedagogisch medewerkers aan de opleidingseisen en worden zij zorgvuldig gescreend. We werken met vaste pedagogisch medewerkers omdat dit bijdraagt aan de emotionele veiligheid: uw kind kan op deze manier snel en gemakkelijk een vertrouwensrelatie met de pedagogisch medewerkers opbouwen.

Simone (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)

Simone werkte eerder op het Zonnehuis in Den Bosch als pedagogisch medewerker, maar Simone heeft in het verleden ook als leerkracht op een basisschool gewerkt. Na haar HBO diploma heeft Simone ook haar minor Voor- en Vroegschoolse Educatie gedaan. Ze vindt het belangrijk om voor een goed pedagogisch klimaat te zorgen. Structuur bieden aan de kinderen is één van haar sterke punten. Ook haar groene vingers komen goed van pas op kindercentrum het groenehuis! Simone neemt veel initiatief en brengt haar enthousiasme op iedereen over. Samenwerken gaat haar heel natuurlijk af door haar goede en heldere communicatie.

Simone heeft thuis een groentetuin waar ze vaak in te vinden is. Ook vindt ze het erg leuk om thuis met haar vriend te klussen. Samen uiteten is ook één van haar hobby’s.

Didi (maandag, woensdag tot en met vrijdag)

Didi is al vrij snel na haar opleiding Pedagogisch Educatief Professional bij kindercentrum het groenehuis komen werken; eerst ter vervanging van een zwangerschapsverlof. Ze heeft wel een jaar werkervaring op een BSO en een aantal jaren ruime stage-ervaring op een ander kinderdagverblijf. Didi vindt écht kijken naar de ontwikkeling van kinderen erg belangrijk. Ze kan door middel van observaties de kinderen begeleiden naar de volgende stap in de ontwikkeling. Deze ontwikkelingslijnen zijn voor Didi een hulpmiddel en geen meetlat.

We zien Didi als een gedreven, leergierige en zorgzame collega met een groot inlevingsvermogen.

Haar hobby’s zijn zwemmen en het vrijwillig begeleiden van de Dansgarde van de carnavalsvereniging de Knoerissen Uden. Ook gaat ze graag met vrienden op stap.