We stellen het team van pedagogisch medewerkers van de vlindertuin graag aan u voor. Vanzelfsprekend voldoen onze pedagogisch medewerkers aan de opleidingseisen en worden zij zorgvuldig gescreend. We werken met vaste pedagogisch medewerkers omdat dit bijdraagt aan de emotionele veiligheid: uw kind kan op deze manier snel en gemakkelijk een vertrouwensrelatie met de pedagogisch medewerkers opbouwen.

Simone (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)

Simone Lolkema werkte eerder op het Zonnehuis in Den Bosch als pedagogisch medewerker, maar Simone heeft in het verleden ook als leerkracht op een basisschool gewerkt. Na haar HBO diploma heeft Simone ook haar minor Voor- en Vroegschoolse Educatie gedaan. Ze vindt het belangrijk om voor een goed pedagogisch klimaat te zorgen. Structuur bieden aan de kinderen is één van haar sterke punten. Ook haar groene vingers komen goed van pas op kindercentrum het groenehuis! Simone neemt veel initiatief en brengt haar enthousiasme op iedereen over. Samenwerken gaat haar heel natuurlijk af door haar goede en heldere communicatie.

Simone heeft thuis een groentetuin waar ze vaak in te vinden is. Ook vindt ze het erg leuk om thuis met haar vriend te klussen. Samen uiteten is ook één van haar hobby’s.

Elisa (maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag)

Na het behalen van haar Zorg en Welzijn diploma heeft Elisa Heijink op verschillende kinderdagverblijven gewerkt. Sinds december 2021 is zij mede het gezicht van de vlindertuin. Zoals ze zelf aangeeft, geven kinderen haar energie en maken haar vrolijk. Dat is ook hoe we Elisa kennen: een sociaal, enthousiast en collegiaal persoon. Elisa heeft bewust voor het groenhuis gekozen omdat ze het belangrijk vindt dat kinderen een gezonde opvoeding krijgen en met de natuur bezig mogen zijn.

Elisa woont samen met haar vriend en heeft veel vrienden en familie waar ze gezellige dingen mee onderneemt. Ook houdt Elisa van dansen, wandelen en schilderen.

Marit (woensdag en donderdag)

In het schooljaar 2022/2023 heeft Marit van Os haar SPW opleiding positief afgerond met een stage op de vlindertuin. Met ingang van 1 juli 2023 behoort Marit tot het team van kindercentrum het groenehuis. Voorlopig wordt ze voornamelijk ingezet bij de vlindertuin en de beestjestuin.