We stellen het team van pedagogisch medewerkers van de vlindertuin graag aan u voor. Vanzelfsprekend voldoen onze pedagogisch medewerkers aan de opleidingseisen en worden zij zorgvuldig gescreend. We werken met vaste pedagogisch medewerkers omdat dit bijdraagt aan de emotionele veiligheid: uw kind kan op deze manier snel en gemakkelijk een vertrouwensrelatie met de pedagogisch medewerkers opbouwen.

Claudia (maandag, dinsdag en donderdag)

Claudia Gelderblom volgde de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Eindhoven. Na het behandelen van haar H.B.O. diploma is Claudia gaan werken op een Orthopedagogisch Dagcentrum en vervolgens op een Medisch Kleuter Dagverblijf. Claudia is gespecialiseerd in gedrag en ontwikkelingsachterstand. In haar sollicitatiebrief beschreef Claudia dat ze het een prachtige manier vindt dat kindercentrum het groenehuis gericht is op het buitenleven en de natuur. En dat kinderen in een prettige omgeving de ruimte krijgen, waarin ze kunnen ontdekken en groeien. Claudia hecht veel waarde aan een open en warm contact met ouders. Eigenschappen van Claudia zijn: open, betrokken, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Claudia is moeder van twee kinderen, een zoon en een dochter. Ze onderneemt met het gezin graag leuke dingen. Daarnaast leest ze graag boeken en is Claudia een sportief persoon, die graag hardloopt.

Simone (maandag, woensdag tot en met vrijdag)

Simone werkte eerder op het Zonnehuis in Den Bosch als pedagogisch medewerker, maar Simone heeft in het verleden ook als leerkracht op een basisschool gewerkt. Na haar HBO diploma heeft Simone ook haar minor Voor- en Vroegschoolse Educatie gedaan. Ze vindt het belangrijk om voor een goed pedagogisch klimaat te zorgen. Structuur bieden aan de kinderen is één van haar sterke punten. Ook haar groene vingers komen goed van pas op het groenehuis! Simone neemt veel initiatief en brengt haar enthousiasme op iedereen over. Samenwerken gaat haar heel natuurlijk af door haar goede en heldere communicatie.

Simone heeft thuis een groentetuin waar ze vaak in te vinden is. Ook vindt ze het erg leuk om thuis met haar vriend te klussen. Samen uiteten is ook één van haar hobby’s.

Rosalie (dinsdag, woensdag en vrijdag)

Rosalie is tegelijk met Simone gestart op de vlindertuin. Nadat ze als pedagogisch medewerkster, activiteitenbegeleidster en thuis/woonbegeleidster gewerkt heeft bij grotere instellingen, wilde ze het liefste met jongere kinderen werken die volop in ontwikkeling zijn. Haar MBO opleiding stond in het teken van natuur en welzijn en tijdens haar HBO opleiding heeft ze zich vervolgens gespecialiseerd in de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. Ze vindt het zeer interessant om te onderzoeken welke wensen en behoeften ieder individueel kind heeft om zich optimaal te ontwikkelen. Daarin speelt ze elke dag met veel creativiteit en gezelligheid op in.

Rosalie is zeer enthousiast, positief en leergierig. Ze heeft ruime ervaring met observeren en is zeer open communicatieve houding.

Daarnaast zwemt Rosalie graag en is ze veel buiten in de natuur te vinden met haar gezin.