Naast de medewerkers van de groepen zijn er 3 teamleden werkzaam in de ‘kantoortuin’ van kindercentrum het groenehuis. Kantoor is op maandag, dinsdag en donderdag van tenminste 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 0413-225200. Op woensdag en vrijdag zijn we bereikbaar tot tenminste 13.00 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag worden er verzoeken met betrekking tot planning (via de groenehuis app) en/of plaatsing behandeld.

Liza (maandag, woensdag en donderdag)

Liza Gerrits-van Extel is de allereerste medewerker van kindercentrum het groenehuis en is op 1 oktober 2013 gestart als pedagogisch medewerker op de bloementuin. Al vele jaren houdt Liza zich nu bezig met inhoudelijke taken in haar functie als assistent leidinggevende maar bovenal als pedagogisch coach voor het team van pedagogisch medewerkers.

Lieke (maandag, dinsdag en vrijdag)

Na jarenlang elders in de kinderopvang op de groep werkzaam te zijn geweest, heeft Lieke Swinkels de overstap gemaakt naar secretariële en administratieve werkzaamheden in de kinderopvang. Iedere werkdag voert Lieke diverse taken uit die te maken hebben met de kindplanning.

Laurien (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)

Laurien Voss-Hanegraaf is de oprichter en eigenaar van kindercentrum het groenehuis. In de meivakantie van 2012 startte Laurien met de ontwikkeling van haar ideale plan voor gezonde en (dus) groene kinderopvang. Sinds midden 2023 is Laurien ook bestuurslid van de Brancheorganisatie Kinderopvang (portefeuille Vakinhoud en Kwaliteit). https://kinderopvang.nl/bestuur-en-team

 

Deze bloem geeft aan dat een teamlid al meer dan 5 jaar werkzaam is voor kindercentrum het groenehuis.