We stellen het team van pedagogisch medewerkers van de babygroep de eendenpoel graag aan u voor. Vanzelfsprekend voldoen onze pedagogisch medewerkers aan de opleidingseisen en worden zij zorgvuldig gescreend. We werken met vaste pedagogisch medewerkers omdat dit bijdraagt aan de emotionele veiligheid: uw kind kan op deze manier snel en gemakkelijk een vertrouwensrelatie met de pedagogisch medewerkers opbouwen.

Suzan* (maandag, donderdag en vrijdag)

Suzan Snoeks werd getipt door een personeelsadviseur van ziekenhuis Bernhoven. Ze heeft meer dan 15 jaar gewerkt als kinderverpleegkundige op de kinder/couveuse afdeling en ook op de kraamafdeling en verloskamers van Bernhoven. Gezien haar zeer ruime ervaring met baby’s en kinderen zijn we verheugd met de komst van Suzan. Het is overduidelijk dat het verzorgen & begeleiden van kinderen maar ook het adviseren van ouders helemaal past bij Suzan.

Na jaren van onregelmatig werken, heeft Suzan nu de gelegenheid om weekend te vieren met haar 2 kinderen. Ze vindt het leuk om actief bezig te zijn en kookt & bakt maar wandelt ook graag.

Simone* (maandag tot en met donderdag)

Simone is teamlid van de eendenpoel sinds het einde van 2018. Tijdens haar opleiding voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker heeft ze stage gelopen met verschillende leeftijden kinderen. Na haar opleiding heeft Simone gewerkt bij een gastoudergezin aan huis. Nu vindt ze het juist fijn weer deel te nemen aan een team, zodat ze tijdens het contact ervaring en kennis kan delen. Naast haar opleiding heeft ze een cursus babymassage en een opvoedingsgerichte cursus gevolgd. Simone is een heel betrokken, rustig en eerlijk teamlid.

Haar hobby’s zijn wandelen, fietsen, shoppen en gitaar spelen.

Cherrysse (maandag tot en met woensdag en vrijdag):

Cherrysse is sinds februari 2019 teamlid van de eendenpoel. Daarvoor heeft ze verschillende jaren op kinderdagverblijf in Den Bosch gewerkt waar ze na haar stage heeft kunnen blijven. Cherrysse heeft ervaring in het werken met Uk & Puk. Daarnaast is ze zeer gedreven om iedere dag weer de hoogst haalbare kwaliteit kinderopvang te leveren. Dat zien we ook elke dag terug bij Cherrysse. Ook krijgt Cherrysse veel energie van het werken met kinderen en geniet ze van de dankbaarheid en sterke band die ze met een baby opbouwt.

We kennen Cherrysse als een zeer flexibele, positieve, creatieve en betrokken collega.

Haar hobby’s zijn: reizen met haar vriend, genieten van en in de natuur, gezond bezig zijn met voeding, sporten (duiken) en gezellig samen zijn met vrienden.

Ruveyda 

Ruveyda heeft tot medio 2019 stage gelopen op de babygroepen. Hierna is ze als invalkracht aan de slag gegaan, ook op de verticale groepen. Hier heeft ze veel ervaring op kunnen doen en daardoor is ze gegroeid tot een bekwame en professionele collega. Omdat Ruveyda het liefste met baby’s werkt, wordt ze steeds vaker ingezet als 3e teamlid op de eendenpoel.

We kennen Ruveyda als een harde werker, die zeer flexibel en breed inzetbaar is. Ze is gedreven, vrolijk en vriendelijk.

* Met ingang van 1 januari 2018 is het verplicht om aan een baby twee vaste pedagogisch medewerkers toe te wijzen. Om te voldoen aan het zogenaamde ‘vaste gezichten criterium’ worden twee (van de drie) medewerkers zo ingeroosterd dat zij samen vijf werkdagen bezetten.