We stellen het team van pedagogisch medewerkers van de babygroep de eendenpoel graag aan u voor. Vanzelfsprekend voldoen onze pedagogisch medewerkers aan de opleidingseisen en worden zij zorgvuldig gescreend. We werken met vaste pedagogisch medewerkers omdat dit bijdraagt aan de emotionele veiligheid: uw kind kan op deze manier snel en gemakkelijk een vertrouwensrelatie met de pedagogisch medewerkers opbouwen.

Suzan* (maandag, donderdag en vrijdag)

Suzan Snoeks werd getipt door een personeelsadviseur van ziekenhuis Bernhoven. Ze heeft meer dan 15 jaar gewerkt als kinderverpleegkundige op de kinder/couveuse afdeling en ook op de kraamafdeling en verloskamers van Bernhoven. Gezien haar zeer ruime ervaring met baby’s en kinderen zijn we blij met Suzan als teamlid. Het is overduidelijk dat het verzorgen & begeleiden van kinderen maar ook het adviseren van ouders helemaal past bij Suzan.

Na jaren van onregelmatig werken, heeft Suzan nu de gelegenheid om weekend (in Zeeland) te vieren met haar 2 kinderen. Ze vindt het leuk om actief bezig te zijn en kookt & bakt maar wandelt ook graag.

Simone* (maandag tot en met donderdag)

Simone is teamlid van de eendenpoel sinds het einde van 2018. Ze heeft in 2021 even een ‘uitstapje’ gemaakt, maar we zijn maar wat blij dat ze weer lid is van ons team. Tijdens haar opleiding voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker heeft ze stage gelopen met verschillende leeftijden kinderen. Na haar opleiding heeft Simone gewerkt bij een gastoudergezin aan huis. Nu vindt ze het juist fijn om deel te nemen aan een team, zodat ze tijdens het contact ervaring en kennis kan delen. Naast haar opleiding heeft ze een cursus babymassage en een opvoedingsgerichte cursus gevolgd. Simone’s voorkeur voor de leeftijd tot 1 jaar is, na haar ‘uitstapje’, nog groter geworden. Ze heeft inmiddels al wel 2x een cursus babyspecialist succesvol afgerond. Simone is een heel betrokken, rustig en eerlijk teamlid.

Haar hobby’s zijn wandelen, fietsen, shoppen en gitaar spelen.

Cherrysse (maandag, dinsdag en vrijdag):

Cherrysse is sinds februari 2019 teamlid van de eendenpoel. Daarvoor heeft ze verschillende jaren op kinderdagverblijf in Den Bosch gewerkt waar ze na haar stage heeft kunnen blijven. Cherrysse heeft ervaring in het werken met Uk & Puk. Daarnaast is ze zeer gedreven om iedere dag weer de hoogst haalbare kwaliteit kinderopvang te leveren. Dat zien we ook elke dag terug bij Cherrysse. Ook krijgt Cherrysse veel energie van het werken met kinderen en geniet ze van de dankbaarheid en sterke band die ze met een baby opbouwt. In februari 2021 is Cherrysse gestart met de HBO opleiding Pedagogiek. Woensdag is de dag waarop ze naar de Hogeschool Utrecht gaat.

We kennen Cherrysse als een zeer flexibele, positieve, creatieve en betrokken collega.

Haar hobby’s zijn: reizen met haar vriend, genieten van en in de natuur, gezond bezig zijn met voeding, sporten (duiken) en gezellig samen zijn met vrienden.

Ira (maandag tot en met donderdag)

Sinds Ira in 2017 afgestudeerd is als gespecialiseerd pedagogisch medewerker, is ze al verschillende jaren aan het werk als pedagogisch medewerker. Ze ontdekte tijdens haar stages (en later werk) dat het werken met kinderen en hun ouders haar echt aan het hart ligt. Met name op de babygroep voelt Ira zich het meeste thuis. Ze heeft de cursus babyspecialist eerder al succesvol afgerond.

Ira is eerlijk, open en vindt collegialiteit heel belangrijk. We hebben Ira leren kennen als een enthousiaste, invoelende collega die gemakkelijk in de omgang is. Ze geniet ervan kinderen te zien ontwikkelen en zich ontplooien, passend bij hun karakter en mogelijkheden.

In haar vrije tijd houdt Ira van koken en winkelen. Ook fitnest ze fanatiek meerdere keren per week en is ze graag buiten in de natuur.

* Met ingang van 1 januari 2018 is het verplicht om aan een baby twee vaste pedagogisch medewerkers toe te wijzen. Om te voldoen aan het zogenaamde ‘vaste gezichten criterium’ worden twee (van de vier) medewerkers zo ingeroosterd dat zij samen vijf werkdagen bezetten.