We stellen het team van pedagogisch medewerkers van de babygroep de eendenpoel graag aan u voor. Vanzelfsprekend voldoen onze pedagogisch medewerkers aan de opleidingseisen en worden zij zorgvuldig gescreend. We werken met vaste pedagogisch medewerkers omdat dit bijdraagt aan de emotionele veiligheid: uw kind kan op deze manier snel en gemakkelijk een vertrouwensrelatie met de pedagogisch medewerkers opbouwen.

Suzan* (maandag, donderdag en vrijdag)

Suzan Snoeks werd getipt door een personeelsadviseur van ziekenhuis Bernhoven. Ze heeft meer dan 15 jaar gewerkt als kinderverpleegkundige op de kinder/couveuse afdeling en ook op de kraamafdeling en verloskamers van Bernhoven. Gezien haar zeer ruime ervaring met baby’s en kinderen zijn we verheugd met de komst van Suzan. Het is overduidelijk dat het verzorgen & begeleiden van kinderen maar ook het adviseren van ouders helemaal past bij Suzan.

Na jaren van onregelmatig werken, heeft Suzan nu de gelegenheid om weekend te vieren met haar 2 kinderen. Ze vindt het leuk om actief bezig te zijn en kookt & bakt maar wandelt ook graag.

Sanne (in ieder geval maandag en woensdag)

Sanne van ’t Westeinde heeft in 2013 haar diploma Pedagogisch Werk behaald. Tijdens deze BBL opleiding is ze ook werkzaam geweest op een kinderdagverblijf en BSO van een gerenommeerde landelijke kinderopvangorganisatie. Sanne heeft ervoor gekozen om pedagogisch medewerker te worden omdat ze van mening is dat ieder kind de kans en de ruimte verdient die hij of zij nodig heeft tijdens zijn of haar ontwikkeling. Hierin vindt ze veiligheid en vertrouwen heel belangrijk. Ze geeft aan blij te worden van een gezonde, groene omgeving vol kansen en mogelijkheden, iets wat ze op het groenehuis kan vinden. Sanne vindt het belangrijk wat andere mensen vinden en voelen, maar nog belangrijker vindt ze wat voor rol ze hierin kan hebben om de ander te helpen.

In haar vrije tijd vindt Sanne het leuk om creatief bezig te zijn met bijvoorbeeld het opknappen van meubels. Ook bezoekt ze zo nu en dan concerten en festivals en  gaat ze er graag op uit met haar zoontje en partner.

Amber* (dinsdag tot en met vrijdag):

Amber Robijns is het nieuwste lid van de eendenpoel en heeft de afgelopen jaren als onderwijsassistent en daarna als docent op verschillende VMBO scholen gewerkt. Gedurende haar studietijd heeft Amber drie jaar lang op oproepbasis in de kinderopvang gewerkt. Het werk in de kinderopvang is haar altijd blijven trekken en dat doet ze nu weer het allerliefste. Ook al is Amber de laatste jaren niet werkzaam geweest in de kinderopvang, ze is altijd in contact gebleven met het werkveld.

Amber deinst er niet voor terug om hard te werken met alles wat daar bij komt kijken. Ze vindt alle luiers en lachjes die je op een dag krijgt de moeite waard. Amber hebben we leren kennen als een geduldig, enthousiast, meelevend, flexibel en sociaal persoon.

In haar vrije tijd speelt Amber graag toneel bij een toneelvereniging. Ze speelt al jaren mee in verscheidene blijspelen en kluchten. Ook houdt ze van muziek, zingen, voetballen en fietsen.

* Met ingang van 1 januari 2018 is het verplicht om aan een baby twee vaste pedagogisch medewerkers toe te wijzen. Om te voldoen aan het zogenaamde ‘vaste gezichten criterium’ worden twee (van de drie) medewerkers zo ingeroosterd dat zij samen vijf werkdagen bezetten.