We stellen het team van pedagogisch medewerkers van de babygroep de eendenpoel graag aan u voor. Vanzelfsprekend voldoen onze pedagogisch medewerkers aan de opleidingseisen en worden zij zorgvuldig gescreend. We werken met vaste pedagogisch medewerkers omdat dit bijdraagt aan de emotionele veiligheid: uw kind kan op deze manier snel en gemakkelijk een vertrouwensrelatie met de pedagogisch medewerkers opbouwen.

Suzan* (maandag, donderdag en vrijdag) 

Suzan Snoeks werd getipt door een personeelsadviseur van ziekenhuis Bernhoven. Ze heeft meer dan 15 jaar gewerkt als kinderverpleegkundige op de kinder/couveuse afdeling en ook op de kraamafdeling en verloskamers van Bernhoven. Gezien haar zeer ruime ervaring met baby’s en kinderen zijn we blij met Suzan als teamlid. Het is overduidelijk dat het verzorgen & begeleiden van kinderen maar ook het adviseren van ouders helemaal past bij Suzan.

Na jaren van onregelmatig werken, heeft Suzan nu de gelegenheid om weekend (in Zeeland) te vieren met haar 2 kinderen. Ze vindt het leuk om actief bezig te zijn en kookt & bakt maar wandelt ook graag.

Ise* (maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag)

Ise is een vertrouwd gezicht op de babygroepen. Ze heeft zowel op de eendenpoel als kikkerpoel gewerkt afgelopen jaar. Nu is haar vaste groep de eendenpoel. Ise heeft voorheen stage gelopen op de verticale groepen tijdens haar opleiding tot Pedagogisch Professional, dus geen onbekend gezicht! Sinds de zomer van 2023 is Ise in vaste dienst van het groenehuis. We kennen Ise als zeer betrokken, flexibel en een rustige collega. Zoals Ise zelf zegt: Je bent nooit uitgeleerd!

Ise’s hobby’s zijn koken, wandelen en lekker in de tuin bezig zijn.

Cherrysse (dinsdag, donderdag en vrijdag)

Cherrysse Steenbakkers is sinds februari 2019 teamlid van de eendenpoel. Daarvoor heeft ze verschillende jaren op kinderdagverblijf in Den Bosch gewerkt waar ze na haar stage heeft kunnen blijven. Cherrysse heeft ervaring in het werken met Uk & Puk. Daarnaast is ze zeer gedreven om iedere dag weer de hoogst haalbare kwaliteit kinderopvang te leveren. Dat zien we ook elke dag terug bij Cherrysse. Ook krijgt Cherrysse veel energie van het werken met kinderen en geniet ze van de dankbaarheid en sterke band die ze met een baby opbouwt. In februari 2021 is Cherrysse gestart met de HBO opleiding Pedagogiek. Maandag is de dag waarop ze naar de Hogeschool Utrecht gaat.

We kennen Cherrysse als een zeer flexibele, positieve, creatieve en betrokken collega.

Haar hobby’s zijn: reizen met haar vriend, genieten van en in de natuur, gezond bezig zijn met voeding, sporten (duiken) en gezellig samen zijn met vrienden.

Ira (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag)

Sinds Ira Noten in 2017 afgestudeerd is als gespecialiseerd pedagogisch medewerker, is ze al verschillende jaren aan het werk als pedagogisch medewerker. Ze ontdekte tijdens haar stages (en later werk) dat het werken met kinderen en hun ouders haar echt aan het hart ligt. Met name op de babygroep voelt Ira zich het meeste thuis. Ze heeft de cursus babyspecialist eerder al succesvol afgerond.

Ira is eerlijk, open en vindt collegialiteit heel belangrijk. We hebben Ira leren kennen als een enthousiaste, invoelende collega die gemakkelijk in de omgang is. Ze geniet ervan kinderen te zien ontwikkelen en zich ontplooien, passend bij hun karakter en mogelijkheden.

In haar vrije tijd houdt Ira van koken en winkelen. Ook fitnest ze fanatiek meerdere keren per week en is ze graag buiten in de natuur.

* Met ingang van 1 januari 2018 is het verplicht om aan een baby twee vaste pedagogisch medewerkers toe te wijzen. Om te voldoen aan het zogenaamde ‘vaste gezichten criterium’ worden twee (van de vier) medewerkers zo ingeroosterd dat zij samen vijf werkdagen bezetten.

 

Deze bloem geeft aan dat een teamlid al meer dan 5 jaar werkzaam is voor kindercentrum het groenehuis.