We stellen het team van pedagogisch medewerkers van de bloementuin graag aan u voor. Vanzelfsprekend voldoen onze pedagogisch medewerkers aan de opleidingseisen en worden zij zorgvuldig gescreend. We werken met vaste pedagogisch medewerkers omdat dit bijdraagt aan de emotionele veiligheid: uw kind kan op deze manier snel en gemakkelijk een vertrouwensrelatie met de pedagogisch medewerkers opbouwen.

Liza* (maandag, woensdag en donderdag)

Liza Gerrits-van Extel heeft na het gymnasium de H.B.O. opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening gevolgd. Ze heeft bijna tien jaar gewerkt als pedagogisch medewerker voor stichting Maashorst. Haar belangrijkste taak was de behandeling & begeleiding van kinderen met ontwikkelingsproblemen en hun ouders. Sinds 2011 is Liza werkzaam in de kinderopvang. Ze is geschoold & ervaren als het gaat om Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) en in het bijzonder de methode Uk & Puk. Met een VVE programma is er gestructureerd veel aandacht voor (het volgen van) de taal- en spelontwikkeling van peuters. Liza is de allereerste medewerker van kindercentrum het groenehuis en al sinds 1 oktober 2013 werkzaam.

Eigenschappen die Liza beschrijven zijn: creatief, zeer communicatief, betrokken en professioneel. Liza is moeder van twee stoere jongens. In haar vrije tijd loopt zij fanatiek hard en is zij betrokken bij Stichting Jeugdbelangen Zeeland als o.a. coördinator van de keukenstaf van de kindervakantieweek.

Daniëlle (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)

Daniëlle de Vroome is al geruime tijd teamlid van de bloementuin. Ze heeft na de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker (SPW), de H.B.O. opleiding Pedagogiek met succes afgerond. Daniëlle werkt al ruim zes jaar als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. In haar sollicitatiebrief beschreef Daniëlle haar affiniteit met kinderen. ‘Het zien ontwikkelen van kinderen in hun spel en hen daarbij begeleiden is het mooiste van mijn werkveld.’ aldus Daniëlle. Met haar H.B.O. studie heeft Daniëlle haar kennis van de doelgroep verbreed en uitgebreid, met name in opvallend gedrag van kinderen. Na haar studie heeft ze een aantal maanden vrijwilligerswerk gedaan in een ‘daycare’ in Zuid-Afrika. Eigenschappen van Daniëlle zijn: geduldig, sociaal, open, positief en communicatief vaardig.

Daniëlle sport graag in haar vrije tijd en geniet van uitjes met vrienden en vriendinnen. Daarnaast houdt ze erg van reizen.

Sanne (maandag tot en met donderdag)

Sanne van Sleeuwen roept van jongs af aan dat ze met kinderen wil werken, dit is dan ook de reden voor het volgen van de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker (SPW). Na het behalen van haar diploma is ze gestart als oproepkracht bij een kinderopvangorganisatie. Voordat Sanne startte bij kindercentrum het groenehuis werkte ze enkele jaren in de agrarische kinderopvang. Haar passie is kinderen stimuleren en begeleiden in hun brede ontwikkeling. De natuurlijke en (dus) gezonde manier van opgroeien bij kindercentrum het groenehuis, spreekt Sanne duidelijk aan. Sanne vindt het belangrijk dat kinderen de gelegenheid krijgen om ‘buiten’ te ontdekken. Ze stimuleert kinderen graag op een positieve manier in hun ontwikkeling.

Sanne is een enthousiast en positief persoon. Ze werkt graag in teamverband. In haar vrije tijd houdt ze van voetbal, fitnessen en gaat ze graag uit met vrienden en vriendinnen.

* Met ingang van 1 januari 2019 is het verplicht om pedagogisch beleidsmedewerker aan te stellen. Liza gaat deze rol vervullen en zal steeds meer werkzaamheden buiten de groep verrichten.