Op 1 oktober 2013 was de bloementuin de allereerste groep van kindercentrum het groenehuis! We stellen het team van pedagogisch medewerkers graag aan u voor. Vanzelfsprekend voldoen onze pedagogisch medewerkers aan de opleidingseisen en worden zij zorgvuldig gescreend. We werken met vaste pedagogisch medewerkers omdat dit bijdraagt aan de emotionele veiligheid: uw kind kan op deze manier snel en gemakkelijk een vertrouwensrelatie met de pedagogisch medewerkers opbouwen.

Mirna (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag)

Het is al weer jaren geleden dat Mirna Romme startte als stagiaire van de bloementuin bij kindercentrum het groenehuis. Na het behalen van haar opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker, heeft Mirna ruim een jaar gewerkt op zowel verticale als op de babygroepen. Ook heeft ze onder andere de zwangerschapvervanging van Bianca op zich genomen. Toen begin 2018 een vacature ontstond bij de vogeltuin hebben ouders van deze groep Mirna aanbevolen. Het team ondersteunde dit van harte! Eind 2020 is Mirna geswitcht van de vogeltuin naar de bloementuin. Mirna geniet met vol enthousiasme van het plezier wat kinderen kunnen geven en kan zichzelf goed inleven in de emoties die kinderen tonen. Hierdoor biedt Mirna een veilige en vertrouwde omgeving voor de kinderen.

Mirna is in het dagelijks leven veel bezig met gezonde voeding, sporten en het gezonde buitenleven. We kennen haar als een zeer flexibel, leergierig en behulpzame collega.  Het is leuk om te vermelden dat Mirna is opgeleid tot kindervoedingscoach. Vaak zijn de recepten van het groenehuis van de hand van Mirna.

Sanne (dinsdag, woensdag en vrijdag)

Sanne van Sleeuwen roept van jongs af aan dat ze met kinderen wil werken, dit is dan ook de reden voor het volgen van de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker (SPW). Na het behalen van haar diploma is ze gestart als oproepkracht bij een kinderopvangorganisatie. Voordat Sanne startte bij kindercentrum het groenehuis werkte ze enkele jaren in de agrarische kinderopvang. Haar passie is kinderen stimuleren en begeleiden in hun brede ontwikkeling. De natuurlijke en (dus) gezonde manier van opgroeien bij kindercentrum het groenehuis, spreekt Sanne duidelijk aan. Sanne vindt het belangrijk dat kinderen de gelegenheid krijgen om ‘buiten’ te ontdekken. Ze stimuleert kinderen graag op een positieve manier in hun ontwikkeling.

Sanne is een enthousiast en positief persoon. Ze werkt graag in teamverband. In haar vrije tijd houdt ze van voetbal, fitnessen en gaat ze graag uit met vrienden en vriendinnen. Sanne is inmiddels moeder van 3 kinderen, twee meisjes en een jongentje. Eind 2020 verliet zij ons team voor een korte periode, maar we zijn maar wat blij dat zij sinds april 2021 weer deel uitmaakt van het team van de bloementuin.

Thérèse (maandag, woensdag en/of donderdag) 

Thérèse Willems – van de Crommert was ook werkzaam op de vogeltuin, maar maakt al weer een tijdje deel uit van het team van de bloementuin. Ze heeft aan de Hoge School Eindhoven Jeugdwelzijnswerk gestudeerd. Na deze studie heeft ze jarenlang ervaring opgedaan als pedagogisch medewerker. Ze heeft in het verleden ook gewerkt als pedagogisch medewerker in een ziekenhuis, waar ze onder andere kinderen hielp bij het verwerken van ziekenhuiservaringen. Verder is zij geschoold & ervaren als het gaat om VVE en in het bijzonder Uk & Puk. Met haar warme persoonlijkheid stelt ze de kinderen zeker op hun gemak, en biedt ze veiligheid en geborgenheid.

Zelf is ze ook moeder van drie kinderen, een zoon en twee dochters. In haar schaarse vrije tijd is ze al meer dan 15 jaar bestuurslid en begeleidster bij Speciale Jongerenclub Okido, voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

 

Deze bloem geeft aan dat een teamlid al meer dan 5 jaar werkzaam is voor kindercentrum het groenehuis.