We stellen het team van pedagogisch medewerkers van de bloementuin graag aan u voor. Vanzelfsprekend voldoen onze pedagogisch medewerkers aan de opleidingseisen en worden zij zorgvuldig gescreend. We werken met vaste pedagogisch medewerkers omdat dit bijdraagt aan de emotionele veiligheid: uw kind kan op deze manier snel en gemakkelijk een vertrouwensrelatie met de pedagogisch medewerkers opbouwen.

Mirna (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag)

Het is al weer jaren geleden dat Mirna Romme startte als stagiaire van de bloementuin bij kindercentrum het groenehuis. Na het behalen van haar opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker, heeft Mirna ruim een jaar gewerkt op zowel verticale als op de babygroepen. Ook heeft ze onder andere de zwangerschapvervanging van Bianca op zich genomen. Toen begin 2018 een vacature ontstond bij de vogeltuin hebben ouders van deze groep Mirna aanbevolen. Het team ondersteunde dit van harte! Eind 2020 is Mirna geswitcht van de vogeltuin naar de bloementuin. Mirna geniet met vol enthousiasme van het plezier wat kinderen kunnen geven en kan zichzelf goed inleven in de emoties die kinderen tonen. Hierdoor biedt Mirna een veilige en vertrouwde omgeving voor de kinderen.

Mirna is in het dagelijks leven veel bezig met gezonde voeding, sporten en het gezonde buitenleven. We kennen haar als een zeer flexibel, leergierig en behulpzame collega.  Het is leuk om te vermelden dat Mirna eind 2021 is gestart met de opleiding tot kindervoedingscoach.

Sanne (dinsdag, woensdag en vrijdag)

Sanne van Sleeuwen roept van jongs af aan dat ze met kinderen wil werken, dit is dan ook de reden voor het volgen van de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker (SPW). Na het behalen van haar diploma is ze gestart als oproepkracht bij een kinderopvangorganisatie. Voordat Sanne startte bij kindercentrum het groenehuis werkte ze enkele jaren in de agrarische kinderopvang. Haar passie is kinderen stimuleren en begeleiden in hun brede ontwikkeling. De natuurlijke en (dus) gezonde manier van opgroeien bij kindercentrum het groenehuis, spreekt Sanne duidelijk aan. Sanne vindt het belangrijk dat kinderen de gelegenheid krijgen om ‘buiten’ te ontdekken. Ze stimuleert kinderen graag op een positieve manier in hun ontwikkeling.

Sanne is een enthousiast en positief persoon. Ze werkt graag in teamverband. In haar vrije tijd houdt ze van voetbal, fitnessen en gaat ze graag uit met vrienden en vriendinnen. Sanne is inmiddels moeder van 2 meisjes en verwacht volgend jaar haar derde kind. Eind 2020 verliet zij ons team voor een korte periode, maar we zijn maar wat blij dat zij sinds april 2021 weer deel uitmaakt van het team van de bloementuin.

Mariska (maandag, woensdag en donderdag)

Mariska is in 2020 verhuisd vanuit Zoetermeer naar Brabant en al vrij snel bij kindercentrum het groenehuis komen werken. Ze heeft al ruim 10 jaar ervaring in de kinderopvang en BSO. Ze houdt ervan kinderen te laten ervaren, met name in de natuur. Daarnaast creëert ze graag een huiselijk sfeer waarin de kinderen zich op hun gemak laat voelen en fijn kunnen spelen. Mariska kan goed tekenen en is erg creatief.

Mariska kan niet stilzitten en vindt het fijn om lekker bezig te zijn. Ze zorgt dat er rust op de groep heerst en geniet van kinderen die door bezig te zijn iets leren.

Thuis wandelt Mariska graag met haar hond en geniet ze van de dieren om haar heen. Ook is ze graag bezig in haar eigen moestuin met haar twee jongens.