We stellen het team van pedagogisch medewerkers van de beestjestuin graag aan u voor. Vanzelfsprekend voldoen onze pedagogisch medewerkers aan de opleidingseisen en worden zij zorgvuldig gescreend. We werken met vaste pedagogisch medewerkers omdat dit bijdraagt aan de emotionele veiligheid: uw kind kan op deze manier snel en gemakkelijk een vertrouwensrelatie met de pedagogisch medewerkers opbouwen.

Aniek (maandag tot en met woensdag en vrijdag)

Na haar MBO opleiding bleek er weinig werk te zijn in de kinderopvang. Dat was een goede reden voor Aniek om de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening (SPH) te gaan volgen om zichzelf nog meer te ontwikkelen als professional. Tijdens en na haar HBO opleiding heeft Aniek ervaring opgedaan bij een gerenommeerde landelijke kinderopvangorganisatie en mensen met een verstandelijke beperking begeleid.

Nu vindt Aniek het prettig om samen te werken in een team dat affiniteit heeft met de natuur. Ze ziet dat kinderen al veel ‘moeten’ terwijl kinderen uit zichzelf al zoveel leren door te spelen en ontdekken. Aniek is een doener en graag bezig. Ze houdt van een gezonde levensstijl waarbinnen ze graag gezonde maaltijden bereidt en veel sport (volleyballen).

Daarnaast is Aniek vrijwilliger bij Stichting Jeugdbelangen Zeeland, waar ze samen met Liza Gerrits-van Extel activiteiten voor de kinderen uit het dorp organiseert.

Wendy (maandag, woensdag en donderdag)

Wendy is sinds februari 2019 teamlid van de beestjestuin. Daarvoor heeft ze een aantal jaren als vaste thuishulp gewerkt bij een gehandicapte jongeman. Nu haalt ze naast het moeder zijn ook haar inspiratie en voldoening uit haar team. Wendy heeft veel ervaring in het werken met kinderen die zich normaal ontwikkelen als met kinderen met een beperking. Wanneer ze een verdrietig kind aan het lachen kan maken is haar dag weer helemaal goed! Met haar gezonde dosis humor en optimisme is ze dan ook een vrolijke noot op het groenehuis. Maar Wendy heeft ook groene vingers: ze is graag met een groepje kinderen in de kas aan het werk en zaait en oogst met veel liefde nieuwe plantjes.

Meest in het oog springende karaktereigenschappen van Wendy zijn: erg betrokken, vol liefde en passie voor de kinderen, behulpzaam en zorgzaam.

Haar hobby’s zijn tuinieren, wandelen en genieten van vakanties met haar man en dochters.

Inge (dinsdag, donderdag en vrijdag)

Inge is het nieuwste lid van de beestjestuin. Ze is na een jaar Pabo geswitcht naar Sociaal Pedagogisch Werker (SPW) niveau 4. Haar laatste werkplek was als onderwijsondersteuner in Lent. Daarvoor heeft ze ook als persoonlijk begeleider en pedagogisch medewerker gewerkt. Ze heeft zich ingezet voor kinderen met en zonder een beperking o.a. in een behandelcentrum voor kinderen met ARFID. Inge weet dat ‘alles wat je aandacht geef, groeit!’. Ze geniet ervan om haar steentje te kunnen bijdragen aan de normale en bijzonder ontwikkeling van kinderen. Inge is zeer betrokken, geduldig en zorgzaam.

In haar vrije tijd gaat ze graag op pad met haar twee zoons en organiseert ze maandelijks activiteiten voor de jeugdleden van haar buurtvereniging.