We stellen het team van pedagogisch medewerkers van de beestjestuin graag aan u voor. Vanzelfsprekend voldoen onze pedagogisch medewerkers aan de opleidingseisen en worden zij zorgvuldig gescreend. We werken met vaste pedagogisch medewerkers omdat dit bijdraagt aan de emotionele veiligheid: uw kind kan op deze manier snel en gemakkelijk een vertrouwensrelatie met de pedagogisch medewerkers opbouwen.

Didi (dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag)

Didi van der Ven is al vrij snel na haar opleiding Pedagogisch Educatief Professional bij kindercentrum het groenehuis komen werken; eerst ter vervanging van een zwangerschapsverlof. Ze heeft wel een jaar werkervaring op een BSO en een aantal jaren ruime stage-ervaring op een ander kinderdagverblijf. Didi vindt écht kijken naar de ontwikkeling van kinderen erg belangrijk. Ze kan door middel van observaties de kinderen begeleiden naar de volgende stap in de ontwikkeling. Deze ontwikkelingslijnen zijn voor Didi een hulpmiddel en geen meetlat.

We zien Didi als een gedreven, leergierige en zorgzame collega met een groot inlevingsvermogen.

Haar hobby’s zijn zwemmen en het vrijwillig begeleiden van de Dansgarde van de carnavalsvereniging de Knoerissen Uden. Ook gaat ze graag met vrienden op stap.

Wendy (maandag, dinsdag en donderdag)

Wendy werkt sinds het voorjaar van 2023 op het groenehuis. Na haar Verpleegkundige opleiding in de gehandicaptenzorg heeft Wendy vele jaren op een ander kinderdagverblijf met BSO gewerkt waar ze ook coördinerende taken had. Toch heeft ze een weloverwogen keuze gemaakt om binnen het groenehuis te gaan werken; een nieuwe uitdaging voor Wendy! Wendy is een echt aanpakker en erg leergierig. Ze heeft al heel veel kennis over de ontwikkeling van het kind, maar wil dit ook nog uitbreiden door middel van het volgen van cursussen en een opleiding. Daarnaast heeft ze veel oog voor de individuele ontwikkeling van de kinderen. Het geeft Wendy veel voldoening te zien wat ze kan betekenen voor de kinderen en ze een veilige, warme en liefdevolle omgeving te bieden waar ze gezien worden, zichzelf mogen zijn en samen mogen groeien van en met elkaar.

In haar vrije tijd gaat Wendy er graag op uit met haar gezin, houdt ze van shoppen, een terrasje pakken met vrienden, is ze creatief bezig, houdt van tuinieren en lange wandelingen maken met haar twee teckels.

Marit (maandag en vrijdag)

In het schooljaar 2022/2023 heeft Marit van Os haar SPW opleiding positief afgerond met een stage op de vlindertuin. Met ingang van 1 juli 2023 behoort Marit tot het team van kindercentrum het groenehuis. Voorlopig wordt ze voornamelijk ingezet bij de beestjestuin en vlindertuin.