We stellen het team van pedagogisch medewerkers van de beestjestuin graag aan u voor. Vanzelfsprekend voldoen onze pedagogisch medewerkers aan de opleidingseisen en worden zij zorgvuldig gescreend. We werken met vaste pedagogisch medewerkers omdat dit bijdraagt aan de emotionele veiligheid: uw kind kan op deze manier snel en gemakkelijk een vertrouwensrelatie met de pedagogisch medewerkers opbouwen.

Wendy (maandag, woensdag en donderdag)

Wendy is sinds februari 2019 teamlid van de beestjestuin. Daarvoor heeft ze een aantal jaren als vaste thuishulp gewerkt bij een gehandicapte jongeman. Nu haalt ze naast het moeder zijn ook haar inspiratie en voldoening uit haar team. Wendy heeft veel ervaring in het werken met kinderen die zich normaal ontwikkelen als met kinderen met een beperking. Wanneer ze een verdrietig kind aan het lachen kan maken is haar dag weer helemaal goed! Met haar gezonde dosis humor en optimisme is ze dan ook een vrolijke noot op het groenehuis. Maar Wendy heeft ook groene vingers: ze is graag met een groepje kinderen in de kas aan het werk en zaait en oogst met veel liefde nieuwe plantjes.

Meest in het oog springende karaktereigenschappen van Wendy zijn: erg betrokken, vol liefde en passie voor de kinderen, behulpzaam en zorgzaam.

Haar hobby’s zijn tuinieren, wandelen en genieten van vakanties met haar man en dochters.

Inge (maandag, dinsdag en vrijdag)

Inge is het nieuwste lid van de beestjestuin. Ze is na een jaar Pabo geswitcht naar Sociaal Pedagogisch Werker (SPW) niveau 4. Haar laatste werkplek was als onderwijsondersteuner in Lent. Daarvoor heeft ze ook als persoonlijk begeleider en pedagogisch medewerker gewerkt. Ze heeft zich ingezet voor kinderen met en zonder een beperking o.a. in een behandelcentrum voor kinderen met ARFID. Inge weet dat ‘alles wat je aandacht geef, groeit!’. Ze geniet ervan om haar steentje te kunnen bijdragen aan de normale en bijzonder ontwikkeling van kinderen. Inge is zeer betrokken, geduldig en zorgzaam.

In haar vrije tijd gaat ze graag op pad met haar twee zoons en organiseert ze maandelijks activiteiten voor de jeugdleden van haar buurtvereniging.

Amanda (dinsdag, donderdag en vrijdag)

Amanda werkt sinds september 2021 op de beestjestuin. Amanda is voorheen gastouder aan huis geweest. Ze heeft vijf dagen per week kinderen opgevangen, naast de zorg voor haar eigen 2 jongens. Ze heeft mede daardoor de keuze gemaakt om parttime bij kindercentrum het groenehuis te komen werken. Amanda heeft haar opleiding tot pedagogisch medewerker gevolgd in Zwolle, waar ze oorspronkelijk vandaan komt. Ze heeft jarenlange ervaring als pedagogisch medewerker in zowel de kinderopvang als bij een gastouder voordat ze haar eigen gastoudersopvang ging opzette.

Amanda kennen we als een rustige, positieve en een creatieve collega. Ze heeft met haar jarenlange ervaring een mooie aanvulling op het team.

In haar vrije tijd houdt Amanda ervan om speelgoed van haar kinderen te pimpen of zelf te maken. Ook gaan ze in de weekenden vaak op pad met het gezin omdat haar man professioneel motorcrosser is.