Cursus ‘Shantala babymassage’

Shantala babymassage is een heel bijzondere manier van contact maken met je baby. Het stimuleren van de huid door bewuste aanraking en massage heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van de baby. Het geeft de baby een gevoel van geborgenheid, vertrouwen en ontspanning. Baby’s die veel gemasseerd worden slapen, eten en groeien beter. De baby krijgt een betere spijsvertering en heeft daardoor minder last van darmkrampjes. Niet alleen voor een baby, maar ook voor de ouders heeft massage een ontspannende werking.

De cursus is bestemd voor ouders/verzorgers met een baby vanaf 6-8 weken en bestaat uit 5 bijeenkomsten van twee uur. De massagetechniek is door iedereen eenvoudig te leren. Naast het aanleren van de massage, wordt er aandacht besteed aan onderwerpen zoals: dragen en tillen van de baby, darmkrampjes, lichaamstaal en motorische ontwikkeling.

Data: donderdagen 25 september en 2, 9, 16 en 23 oktober 2014

Tijd: van 9.30-11.30 uur

Locatie: Kindercentrum het groenehuis, Annaboulevard 4, 5406 PZ Uden
T: 0413-225200

Kosten: € 95,00, inclusief cursusboekje. Eventueel vergoeding mogelijk via zorgverzekeraar.

Deelname: minimaal 3 tot maximaal 7 personen. Ook als je kind geen gebruik maakt van kinderopvang bij kindercentrum het groenehuis ben je van harte welkom!

Aanmelden: Je kunt je tot 22 september a.s. inschrijven voor deze cursus. Hiervoor kun je gebruik maken van onderstaand formulier.

Betaling: Door het bedrag over te maken op bankrekening NL17 INGB 0002362634 t.n.v. F.M. Veenstra-Dieker te Wijchen (docente van de cursus).

Bevestiging: Na aanmelding en betaling ontvang je van ons een bevestigingsmail met meer informatie.

Voor meer informatie over de cursus kun je contact opnemen met docente Erna Veenstra via telefoon 024-6451855 of mail erna.veenstra@live.nl

Meld je hier aan >>