Vacature pedagogisch medewerker (M.B.O. of H.B.O. niveau) m.i.v. 1-2-2016

We zijn al weer op zoek naar een nieuw teamlid! Met ingang van 1 februari 2016 is er een vacature voor een pedagogische medewerker met een relevante opleiding, bij voorkeur op H.B.O. niveau. Verder vragen we tenminste 3 jaar werkervaring bij een gerenommeerde kinderopvangorganisatie. Je dient van maandag tot en met vrijdag flexibel inzetbaar te zijn. Als je nauwelijks of niet aan deze criteria voldoet, is solliciteren niet zinvol!

Voor de functieomschrijving van pedagogisch medewerker verwijzen we naar de cao kinderopvang. Je sollicitatiebrief met curriculum vitae (bij voorkeur met foto) kun je, uiterlijk 9 januari a.s., mailen naar info@kchetgroenehuis.nlOok vragen we je nadrukkelijk om in de sollicitatiebrief de ‘waarom vragen’ te beantwoorden. Waarom ben jij pedagogisch medewerker (geworden)? Waarom ben jij geschikt als p.m.-er? Waarom ‘pas’ jij bij kindercentrum het groenehuis? Waarom ben jij de nieuwe professional die past in ons team?

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend conform de cao kinderopvang. Voor informatie over de vacature kun je, op maandag, dinsdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur, contact opnemen met oprichter/eigenaar Laurien Voss-Hanegraaf op telefoonnummer 0413-225200. Om misverstanden te voorkomen herhalen we: Als je geheel niet aan de criteria voldoet, is het sturen van een sollicitatiebrief en/of bellen zinloos.